Al sinds haar oprichting in 1999 houdt GWW Houtimport zich bezig met het leveren van duurzaam geproduceerd hout voor de grond-, weg- en waterbouw. Door een vast netwerk van FSC® en PEFC gecertificeerde zagerijen en boseigenaren hebben we een continue aanvoer van alle gangbare houtsoorten en afmetingen. Vanaf onze voorraadlocatie in Lopik, waar al dit hout ligt opgeslagen, verzorgen we ook verdere bewerkingen als schaven, afkorten en gaten boren. Naast hout leveren we bijbehorende artikelen als gaas, bevestigingsmiddelen en geotextiel. Hiermee is GWW Houtimport een complete leverancier voor de professionele eindgebruiker van aantoonbaar duurzaam geproduceerd hout.

Met onze leveranciers

GWW Houtimport is een grote inkopende partij en dit doen wij op relatie, vaak met leveranciers die al vanaf onze oprichting zaken met ons doen. Betrouwbaarheid, openheid en een gelijke gedachte over duurzaamheid zijn verwachtingen die we van onze leveranciers hebben en waar we ook regelmatig met elkaar over spreken en nadenken.
Samen met zagerijen en boseigenaren zijn we steeds bezig om het nog beter en efficiënter te doen. Korte lijnen met onder meer zagerijen in de tropen zijn hier de garantie voor. Daar profiteert niet alleen de klant van, maar ook het milieu. Ook met andere toeleveranciers en onze transporteurs is er regelmatig overleg.

Met onze klanten

Betrouwbaar, openheid en de gemaakte afspraken nakomen; daar staat GWW Houtimport voor. We zien ook dat onze klanten dit waarderen door een gezonde groei in nieuwe klanten, maar zeker ook bestaande klanten die blijven terugkomen. Met een grote vaste voorraad in de gangbare afmetingen in tropisch hardhout, ook als gereed product zoals damwand en gegroefde dekdelen, kunnen we veel projecten snel en uit voorraad leveren. De nodige bewerkingen kunnen we uit laten voeren bij een naastgelegen schaverij of bij derden.
De klant kennen en zijn behoeftes begrijpen vinden we belangrijk. Daarom werken we met deskundige verkopers per regio om de lijnen kort en helder te houden. Door samen over projecten na te denken komen we tot de beste en meest praktische oplossingen.

Arjan de Jong

Directeur
Verkoop België / Inkoop

Bart van Meuwen

Verkoopleider / Verkoop Midden- en Zuid-Nederland
 

Lennart Pols

Verkoop Noordwest-Nederland
 

Stephan de Vos

Verkoop Noord-Oost Nederland / Verkoop binnendienst
 

Michella van Zelderen den Oudsten

Verkoop binnendienst
 

Saskia van Wijngaarden

Verkoop binnendienst
 


Heeft u een vraag over een specifieke bewerking van hardhout? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw GWW project? Onze deskundige medewerkers kunnen hier meer over vertellen.